Onze aanpak

De implementatie en integratie van een MOMS-project heeft een niet te onderschatten impact op uw organisatie en vereist consensus tussen al uw stakeholders. Bij Agidens gaan we dan ook pragmatisch te werk en onze aanpak wordt afgestemd op uw noden en maturiteit.

Wilt u de MOMS-mogelijkheden onderzoeken en een businessplan opstellen? Na een introductiesessie over ERP, MES, MOMS, SCADA … voert Agidens een technologie-onafhankelijke quick scan uit waarbij

  • de As Is- en To Be-situatie in kaart wordt gebracht;
  • de gap analyse aantoont waar het verbeterpotentieel en de business benefits zitten.

Nadien volgt een logisch stappenplan en een ruwe budgetinschatting.

Indien u al weet hoe u MOMS wilt inzetten, gaan de interne en externe projectteams samen van start voor een zorgvuldig uitgekozen pilootproject en tekenen we een uitrolscenario op:

U komt Agidens onder andere tegen bij Kim’s Chocolates, Agristo, Celavita, Quaker, Rafti, Brouwerij Westmalle en Brouwerij Haacht, waar we met MOMENTUM® (het vroegere MEScontrol.net®) van Brighteye de volledige operationele keten kunnen afdekken. Andere AGF-bedrijven die MOMENTUM® gebruiken zijn onder meer Pomuni, Spriet, Remo-Frit & Remo-Fresh, Warnez, Puffin Produce en Begro.

Kim’s Chocolate

Digitalisering heeft bij Kim’s een belangrijke plaats in het bedrijf. Het sluitstuk hiervan is de implementatie van een geïntegreerde MOMS-oplossing om alle operations aan te sturen.

Lees de volledige case

Boost Nutrition

Boost Nutrition vroeg Agidens om de output van acht verpakkingslijnen te optimaliseren. Met een MES-oplossing zorgden we voor een verbetering op alle niveaus.

Lees de volledige case

Benieuwd hoe Agidens in uw organisatie met turn-keyoplossingen voor een volledige integratie zorgt en toegevoegde waarde creëert? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.